Ryanair възобновява полетите София-Варна

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
15:01 / 23.01.2023
2771
Полетите между София-Варна ще стартират от 26 март и ще продължат до 25 октомври, това съобщи сайтът Bgtourism.bg. В момента цена на еднопосочен билет по маршрута, с бюджетния превозвач е едва 19 евро, а в летните месеци се очаква да достигне 60 евро. Полетите ще се изпълняват в сутрешните часове на деня.

Освен до София, авиокомпанията пусна в продажба билети до Виена, Катовице, Краков и Вилнюс. Средната цена в посока е около 25 евро, което прави пътуването достъпно за повече хора. 

Полетите за Катовице ще се извършват в периода 4 юни-28 септември, в сряда. четвъртък и неделя. От Краков въздушната връзка ще се изпълнява от 2 юли до 27 октомври.

В момента полетите до Виена, с превозвача се изпълняват три пъти седмично - във вторник, четвъртък и неделя, а след 19 март самолетите ще летят до австрийската столица само в понеделник и четвъртък.

Виж коментарите (2)
Още новини от Национални новини:
НИМХ публикува официалната прогноза за празниците
Лоша новина за абсолютно всички шофьори у нас
Наши бизнесмени: Работните си места ще загубят хиляди служители
Вижте с какви заплати в бруто "Кауфланд" примамва служители
Кметът на Пазарджик остава кмет
Изключително рядко природно явление е предизвикало мощната градуш...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).