Румънски турист ошашави цял хотел на "Кабакум", майка му и охранители се видяха в чудо

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (3)
14:26 / 07.08.2018
7960
За проява на дребно хулиганство, Районен съд - Варна наложи глоба от 300 лева на румънски турист, нарушил обществения ред и спокойствие. Инцидентът възникнал на 5 август в хотелски комплекс в района на плаж “Кабакум“, Златни пясъци. 22-годишен неорганизиран турист, летуващ у нас с родителите си, след употреба на значително количество алкохол край басейна, започнал да се държи грубо и оскубал едно от момичетата-аниматори.  

При прибирането си в хотела, във видимо нетрезво състояние, той започнал да дърпа служителката на рецепцията, буйствал и викал, поради което туристи и деца  във фоайето се смущавали и го заобикаляли. Майката на 22-годишния младеж със съдействието на охранители успяла да го прибере в хотелската стая, но до идването на полиция, той продължил да се съпротивлява, удрял по стените и счупил гипсокартон. Нарушителят бил отведен с белезници до V-то РУ на МВР за съставяне на акт за извършената на публично място проява на дребно хулиганство.

В съдебна зала днес нарушителят се извини за създаденото неудобство на гостите и персонала на хотела, на служителите на реда и родителите си. Той заяви, че под влияние на употребения алкохол няма ясен спомен за държанието си, но съжалява за постъпката си. Съдебният състав счете, че е налице основание за налагане на административното наказание. Непристойната проява не представлява престъпление по смисъла на Наказателния кодекс. Деянието е нарушение по чл.1, ал.2 от Указа за борба с дребното хулиганство и се наказва с глоба в размер от 100 до 500 лева или със задържане в структурно звено на МВР за срок до 15 денонощия. Решението на Районния съд подлежи на обжалване в 24-часов срок.

Виж коментарите (3)
Още новини от Национални новини:
Кредитен консултант: Хората, които се замогват, търсят по-големи ...
Българинът с присадено сърце и бъбрек, покорил Килиманджаро, влиз...
Любо Ганев: Медиите и спортът ще са засегнатите от промените в ре...
Тагарев призна за SMS-и на Борисов
Порязаха някои пенсионери за Великден
Спешна помощ на плажа с джетове


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).