Роми нападнаха и пребиха с колове младежи

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (5)
10:19 / 24.11.2016
7816
Истински екшън се разигра рано тази сутрин в центъра на Благоевград. Младежи бяха нападнати и бити с дървени колове от група роми пред закусвалня "Бакалов" в областния град.

На място веднага е извикана полиция. 19-годишен благоевградчанин и 24-годишен младеж от Ямбол са с разбити глави. Направени са им изследвания на скенер. По всяка вероятност пострадалите ще бъдат оставени под лекарско наблюдение.

Какво е предизвикало уличното меле е в процес на изясняване.

Двама мъже са с леки наранявани в областта на главата след сбиване в центъра на Благоевград. Това каза Йони Гатовска, временно изпълняващ длъжността говорител на Областна дирекция на МВР - Благоевград, цитирана от за Радио "Фокус" - Пирин.

Тя уточни, че сигналът за инцидента е подаден на телефон 112 около 05.30 часа тази сутрин. "На място веднага са се отзовали екипи на полицията, но пристигайки на местопроизшествието, не са открили биещи се хора, както се е твърдяло в сигнала подаден към тях.

Около 10 минути по-късно в благоевградската полиция се получава информация от Центъра за спешна медицинска помощ - Благоевград за постъпили двама младежи с леки наранявания в областта на главата, които казали че са ги получили в следствие на сбиване", каза още Гатовска. 

Тя заяви, че служители на Областна дирекция на МВР - Благоевград веднага са отишли в Многопрофилна болница за активно лечение, за да разпитат пострадалите, които са казали, че са участвали в сбиване, но са отказали да подадат жалба.


Виж коментарите (5)
Още новини от Национални новини:
Увеличиха заплатите на полицаите
Проучване на "Екзакта Рисърч Груп": ГЕРБ-СДС с над 9% пред ПП-ДБ
Блогър сезира редица институции за схема за 250 млн. лв.
Прокуратурата за обвинената във фалшификации Лена Бориславова
Обрат за освобождаването от такси за студентите
Застаряваме, но се раждат повече бебета


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).