Родителите на убитата от кървавата Атанаска Алекс не можаха да я преживеят и се разделиха

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
12:36 / 15.04.2018
8633
Четири години след жестокото убийство на 8-годишната Алекс хората в Поморие не могат да забравят кървавото зверство. Всяка година в дните около Великден споменът зазлокобната нощ срещу 11 април се завръща като призрак, пише в. "Телеграф".

Почерненото семейство на мъртвото момиченце е разбито в буквалния смисъл. Зловещата трагедия раздели родителите му завинаги. Скоро след трагедията майката Евелина Великова напусна съпруга си и се изнесе от семейното жилище заедно с по-голямата си дъщеря. През лятото тя върти малък хотел в Свети Влас. Бащата Веселин Тодоров, известен с прякора Германеца, също се появява рядко в Поморие. Според бившите му съседи, той се е преместил в Бургас,където живее и работи. Зад разбития им брак прозира жестоката трагедия с малката Алекс.  

"Така и никой не разбра защо точно се разделиха. На пръв поглед сериозна причина нямаше, но след убийството на детето Ева изпадна в депресия, от която още не може д се съвземе. И майката, и бащата не успяха да преглътнат голямата мъка и да продължат заедно напред. Опитваха дълго заради по-голямата дъщеря, но не се получи", разказват техни близки.  

След убийството на невръстното дете се разпадна и още едно семейство – това на хотелиера Веселин Тошев, чиято съпруга Северина е сестра на убийцата Атанаска Георгиева. Няколко месеца след кървавата екзекуция Северина и Майка и Светла Димитрова изчезнаха мистериозно от Поморие.

По-късно стана ясно, че двамата са се разделили окончателно, а Северина се е преместила с двете им деца в съседното село Каменар, където наела квартира и започнала работа в автомивка. Веселин Тошев пък потъна в огромни дългове, бизнесът му буквално се сринал и той е бил принуден да затвори временно хотел "Лагун", нашумял като "хотела на ужасите". Атанаска Георгиева, съседка на момиченцето, в момента излежава доживотна присъда.

Виж коментарите (1)

Още по темата (3):
21.04.2016 ВКС потвърди доживотния затвор за Атанаска, убила малката Алекс
12.01.2016 Увеличиха кръвнината за убийството на 8-годишната Алекс
16.04.2014 Убийцата на Алекс от Поморие живяла под наем в Пловдив
Още новини от Национални новини:
Нови изисквания за ресторантите
Изтече краен срок, свързан с ТЕЛК комисиите
За седмица с металотърсач на плажа си купуваш телевизор
Асен Агов: Войната е до нас, заложено е бъдещето на Европа
Нойзи: Чалгата се индустриализира и успя да зарази като "червен в...
Вижте кои пътища ще са отворени и кои затворени, преди да тръгнет...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).