Ревнивият Михаил си призна всичко! Разказва с подробности за кървавото убийство

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
12:14 / 04.06.2018
8981
Прокуратурата е повдигнала обвинение за умишлено убийство на 37-годишния мъж, който беше задържан след показния разстрел на бизнесмен в Слънчев бряг. Очаква се да бъде поискана и постоянна мярка задържане под стража.

Стрелбата е станала пред хотелски комплекс, когато в курорта е било пълно с туристи. Жертвата е 54-годишният Коста Николов, собственик на игрални зали от дълги години. С опасност за живота е 22-годишната му спътница Симона, която е служителка в едно от казината му в курорта. Тя е дъщеря на полицейски шеф.

Убийството на бизнесмена в Слънчев бряг е показно, твърди свидетел
Според разследващите става въпрос за класически любовен триъгълник. "Категорично установено по делото е, че повод за деянието е необузданата ревност, изпитвана от дееца", посочи пред bTV окръжният прокурор Георги Чинев.

По думите му обвиняемият е признал за престъплението и съдейства на разследващите. Той имал връзка с простреляната Симона от началото на май, като ревността му се породила от действията на нейния началник, който в някои моменти се държал с нея грубо, а в други - галантно, водел я на вечери и т.н.

Балистичната експертиза е установила съвпадение между законно притежаваното лично оръжие на арестувания и един от куршумите, поразили жертвите му.

Извършителят беше заловен с оръжие и боеприпаси при опит за бягство в Турция – той е с чисто криминално минало. Застрелял жертвата си от упор, след което стрелял по момичето, което се опитало да го спре.

Днес по никакъв начин не си личи къде е било местопрестъплението. Хотелиери подчертаха, че случаят е битова драма, каквото може да се случи навсякъде по света и няма основания за притеснение както за туристите, така и за работещите в курорта и техните близки.

Виж коментарите (0)

Още по темата (13):
05.02.2021 Михаил, стрелял по хазартния бос Коста Николов и красивата Симона в Слънчев бряг, ще лежи 26 години в затвора
17.09.2019 Вижте каква присъда получи Михаил, стрелял по красавицата Симона и убил бизнесмена Коста Николов
17.09.2019 Убиецът на бизнесмена Коста Николов се призна за виновен
16.09.2019 Изправят пред съда Михаил, стрелял по хазартния бос Коста Николов и красивата Симона
20.06.2019 Помните ли простреляната в Слънчев бряг Симона? Вижте как изглежда красавицата днес!
14.06.2018 Простреляната Симона се подобрява с всеки изминал ден, не иска да се връща към фаталния инцидент
Още новини от Национални новини:
Пиян шофьор на джип предизвика катастрофа, има пострадали
След ремонт на участък възстановиха движението по АМ "Тракия" в п...
Една област в България със спешни мерки заради болните от коклюш
Лена Бориславова отива на съд за клевета
Бременните ще се ваксинират безплатно срещу коклюш
Колко време трябва да си работил във фирмата, за да получиш досто...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).