Рачков се завърна, зрителите раздвоени

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (4)
08:34 / 08.03.2021
12808
"Забраненото шоу на Рачков“ е най-новата продукция, която Нова ще представя на зрителите всяка неделя вечер от 20:00 часа. Повелителят на шоуто Димитър Рачков се завърна в телевизионния ефир, за да постави началото на предаване без аналог. "Забраненото шоу на Рачков“ ще забавлява феновете всяка седмица с палитра от различни гости, разнообразни теми, скечове, музикални изпълнения и много изненади. На сцената водещият ще бъде акомпаниран от специален бенд с фронтмен - Рафи Бохосян, който е и музикален продуцент на шоуто.

Съзвездие от знаменитости стана част от първото предаване тази вечер, което бе посветено на житейския път на водещия. До него застанаха някои от най-добрите български актьори, сред които Краси Радков, Любо Нейков и Мариус Куркински, а в първия скеч зрителите видяха и любимата Мария Сапунджиева. За първи път те се събраха на една телевизионна сцена като специални гости и близки приятели на Рачков.

"Забранените“ музикални дуети и изпълнения ще се превърнат в запазена марка на шоуто. Тази вечер зрителите видяха Криско да изпълнява микс от "Мила кукло барби“ и "Мики Маус“, а Росица Кирилова зае неговото място с хитовете му "Базука“ и "Видимо доволни“. Още един любим певец се появи на сцената и то на връх рождения си ден. Azis отпразнува 43-ата си годишнина в шоуто, а като специална изненада се появи неговата майка.

Илиана Раева, Кубрат Пулев и Джулиана Гани внесоха настроение и провокация в първото издание на "Забраненото шоу на Рачков“. В публиката зрителите видяха още познати лица от родния шоубизнес, пряко свързани с темата на първото предаване – Искра Ангелова, Кака Лара, Иво Казасов, Димо Падалски, проф. Кантарджиев и др. Продуценти на "Забраненото шоу на Рачков“ са братята Джуди и Маги Халваджиян и тяхната продуцентска къща "Глобал фрейм“, а главен сценарист е Иван Ангелов.

Шоуто обаче бе възприето със смесени чувства от зрителите - сред коментарите в социалната мрежа Фейсбук преобладаваха позитивните мнения, но не липсваха и такива, на които програмата не се е харесала.


Виж коментарите (4)

Още по темата (3169):
15.05.2023 Двама холивудски мачовци се разбраха за нов филм
17.05.2022 Трудно бихте я познали! Вижте как изглежда днес една от участничките в "Ергенът"
01.04.2022 Лили Иванова разпродава тениски, албуми и автографи, цените започват от 1
лев
31.03.2022 Хостеси обират чанти по тузарски барове, две от тях вече са арестувани
31.03.2022 Ваня Щерева: До всички, с които се прегръщахме тези дни - сори, дано ви няма нищо
31.03.2022 Мъжът на Сашка Васева: Монахини се грижат за нея
Още новини от Национални новини:
За седмица с металотърсач на плажа си купуваш телевизор
Асен Агов: Войната е до нас, заложено е бъдещето на Европа
Нойзи: Чалгата се индустриализира и успя да зарази като "червен в...
Вижте кои пътища ще са отворени и кои затворени, преди да тръгнет...
Остават ви точно два дни, за да не влезете в "черния списък" на Н...
Хванаха туроператори без лиценз да возят хора на екскурзии в чужб...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).