Психопат умъртви коте - любимец на деца

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (7)
12:48 / 01.02.2018
4734
Пухкаво коте, любимец на децата в бургаския ж.к. Зорница", е било умъртвено по особено жесток начин. Това съобщи пред Burgas24.bg Стефан Петров от ОЗБГ, който е получил обезпокоителния сигнал от гражданин. Кадрите са публикувани на официалната страница на организацията.

"Какво става в Бургас, какво се случва в "най-добрия град за живеене"? Учителки тормозят и удрят деца, граждани убиват котета, дишаме отровен въздух. Часове след подадения до ОЗБГ сигнал за тормоза над децата, получихме и друг сигнал за убийство на коте", заяви Петров.

Случката се разиграва около 9:00 часа на 31-и януари в района на 12-и блок в "Зорница". Момчето чува шум и силно мяукане, и излиза на терасата, да види какво се случва. Намира котето да лежи неподвижно, а до него стои неговото приятелче. Слиза долу и заснема видеото. След това отива и слага котето в торба, и го изхвърля, за да не го види дъщеря му и другите деца.

"Всеки ден с неговата дъщеричка хранят няколко котки и детето му не иска да се прибере, докато не ги нахранят. Докато отива към котето, детето му се показва на терасата и пита какво се случва, а той отговаря, че котето спи, за да не се разплаче детето. Котето е било още топло, което означава, че е убито преди минути. Това е кварталното коте, което радвало децата от блока. Не му е ясна причината за тази жестокост, но апелира на подобни случаи да се дава гласност, да се търсят виновниците и да понасят строги наказания", се казва още в съобщението.


Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (7)
Още новини от Национални новини:
Нойзи: Чалгата се индустриализира и успя да зарази като "червен в...
Остават ви точно два дни, за да не влезете в "черния списък" на Н...
Хванаха туроператори без лиценз да возят хора на екскурзии в чужб...
Хакери, представящи се за известна българска куриерска фирма, изм...
Проф. Кантарджиев: Ако детето е било в контакт със заразен с кокл...
Фермер: Не може млякото да ми го изкупуват на 80-90 ст., а млечни...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).