Провокации, простотии, неприятни изненади и среден пръст в "Черешката на тортата"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (14)
09:44 / 15.02.2018
19571
"Това е абсурдно и смехотворно. Цялото отношение на Кулагин е просто смешно", заяви плеймейтката Нора, коментирайки поведението на Кулагин по време на "Черешката на тортата". Вчера той посрещна останалите участници в дома си. Кадрите по време на цялото предаване бяха шокиращи. Още в началото лъсна само по халат и розови кецове с мечета. Така той тръгна на пазар, но естествено с помощници. Това не бе всичко. Малко по-късно той се появи с впит клин, без да се съобразява, че епизодът се излъчва в праймтайма на телевизията. 

След като държа гостите повече от час пред вратата, те решиха да влязат и да се настанят по местата си, вместо да се бутат в неудобната лимузина. Те обаче бяха остро скастрени от гримьора, който отсече, че не ги е поканил. След леки вербални свади, все пак всички останаха вътре. Провокациите и неприятните изненади продължиха. Кулагин накара свой подчинен да се закичи с коледни лампички, да сложи плик на главата си и да дойде да краси масата, заставайки до нея. Това предизвика бурни и негативни реакции най-вече от двете дами - Нора и Борислава. 

"Харесва ти да командваш и унижаваш хората май. Това е падение. Защо ти не си окичи една лампа на главата? Това е пошло, това не е провокация. Чул си две-три думи по телевизията и ги използваш", коментира плеймейтката. Тя не спираше да хапе остро Кулагин, като дори подчерта, че според нея той всъщност е "то" и е от третия пол. Единственото хубаво нещо, според гостите, по време на вечерта бе изненадата - момичетата от "Карамел", които изпяха прелестна българска песен. 

Дори това обаче не промени мнението на гостите му. "Цялата вечер беше една пародия и цирк. Показа как един самотен, незрял човек, който е смачкан от живота, се опита да покаже колко лъскаво живее. Той просто всяка вечер се прибира и е сам", остро заяви Недкова, която посочи среден пръст вместо оценка.

Виж коментарите (14)

Още по темата (543):
09.04.2019 Фейсбук върна страницата на Карбовски, той благодари на хиляди
05.01.2019 Пловдивски сервитьор вбеси Слави Трифонов, шоуменът полудя!
28.09.2018 Пребитата красавица Михаела не иска да вижда майка си
24.09.2018 Пловдивски национал се сгоди за русо изкушение от Нова ТВ
02.08.2018 Лудо влюбен в Нели Рангелова полицай й опростил глоба
01.08.2018 Нова изненада на музикалната сцена! Момче пробва да надмине Гери-Никол
Още новини от Национални новини:
Блогър сезира редица институции за схема за 250 млн. лв.
Прокуратурата за обвинената във фалшификации Лена Бориславова
Обрат за освобождаването от такси за студентите
Застаряваме, но се раждат повече бебета
Кредитен консултант: Хората, които се замогват, търсят по-големи ...
Експерт: Ето кога коклюшът може да бъде коварен


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).