Прокуратурата се заема със смъртта на тримата млади мъже, открити обгорели в автомобил край Трън

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
13:30 / 21.12.2022
2298
Окръжна прокуратура в Перник пое разследването на смъртта на тримата млади мъже, открити обгорели в автомобил край Трън. От вчера е образувано досъдебно производство за палеж, от който е последвала смърт. Пожаро-техническа експертиза ще покаже дали става въпрос за пожар, причинен от техническа неизправност, или умишлен палеж.

Изгорелият автомобил е бил оборудван с газова система. Самоличността на загиналите все още не е официално потвърдена, тъй като се очакват резултати от съдебно-медицинска експертиза. Предполага се, обаче, че става въпрос за трима мъже на 18, 22 и 26 години от Омуртаг.

Младежите пристигнали предната нощ в Трън, за да берат трюфели. Именно братът на един от тях се е натъкнал на опожарения автомобил. Загиналият младеж не отговарял на телефонните повиквания на брат си и той започнал да го търси заедно с още 3-ма души. Всички те са разпитани от органите на реда.

Освен обгорените човешки тела, в автомобила са намерени и останки от животни, вероятно кучета. Според прокуратурата е възможно животните да са били използвани за откриването на трюфели.

Работата по случая продължава. Резултатите от аутопсията на обгорените тела се очакват утре.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Кампания 2024: Какви промени се готвят в обвързаното подпомагане ...
Вигенин води листата на БСП за евроизборите
Синоптикът Янков ни попари с прогноза за празничните дни
Велико Минков: Притеснявам се Габриела не е в добро психично съст...
Президентът на Хърватия: Само България е по-зле от нас
Плъзна нова измама с имейли, SMS-и и гласови съобщения


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).