Примерът "Габриела Медарова" е заразителен! Пияна девойка помля с джип 6 коли!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (3)
10:24 / 28.09.2018
5404
24-годишна девойка помете на пияна глава шест коли снощи на ул. "Струга" във Варна, научи Varna24.bg от потърпевши, които открили тази сутрин автомобилите си потрошени. От пресцентъра на полицията потвърдиха за случая, като уточниха, че младата шофьорка е загубила контрол над автомобила си малко след полунощ и е блъснала шест паркирани автомобила. Заедно с управлявания от нея "Ленд Роувър" пострадалите коли стават седем. Проверка е установила наличието на 1 промил алкохол. За сходен случай отново тази нощ допълниха от полицията.

24-годишен младеж е загубил контрол над управлявания от него автомобил БМВ и е блъснал други два паркирани автомобила на ул. "Одесос". Ситуацията, сходна с първата, се разиграва в 4 часа тази сутрин. Момчето е отказало да даде проби за алкохол и наркотици. Така само в рамките на няколко часа с огънати ламарини се оказаха десет автомобила във Варна.

Виж коментарите (3)
Още новини от Национални новини:
НИМХ публикува официалната прогноза за празниците
Лоша новина за абсолютно всички шофьори у нас
Наши бизнесмени: Работните си места ще загубят хиляди служители
Вижте с какви заплати в бруто "Кауфланд" примамва служители
Кметът на Пазарджик остава кмет
Изключително рядко природно явление е предизвикало мощната градуш...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).