Президентът Радев на среща с Тръмп в Париж

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (5)
12:38 / 11.11.2018
3696
Българският президент Румен Радев се е срещнал с американския си колега Доналд Тръмп, с когото е провел кратък разговор на официалната вечеря, дадена от домакина Еманюел Макрон снощи. 

"САЩ са наш съюзник, винаги има теми от взаимен интерес", каза пред журналисти Румен Радев днес. "Срещата с президента Тръмп беше като всички други такива срещи на официална вечеря.  Срещите по тези поводи са важни", добави българският държавен глава.

Президентът Румен Радев бе в елегантен черен костюм, а вратовръзката му кореспондираше със синята рокля на съпругата му. Двамата минаха между скулптурите в музея хванати за ръка, предаде Канал 3.

Съпругата на българския президент Десислава Радева заложи на синя рокля за официалната вечеря в Париж в навечерието на отбелязването на 100 години от края на Първата световна война. Тя се състоя в парижкия музей "Орсе" в събота вечерта. На нея, освен българската президентска двойка, присъстваха и останалите официални лица за грандиозното събитие.

Виж коментарите (5)
Още новини от Национални новини:
Нойзи: Чалгата се индустриализира и успя да зарази като "червен в...
Остават ви точно два дни, за да не влезете в "черния списък" на Н...
Хванаха туроператори без лиценз да возят хора на екскурзии в чужб...
Хакери, представящи се за известна българска куриерска фирма, изм...
Проф. Кантарджиев: Ако детето е било в контакт със заразен с кокл...
Фермер: Не може млякото да ми го изкупуват на 80-90 ст., а млечни...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).