Представят възможностите за кариера в държавната администрация

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
13:27 / 20.10.2008
1486
"Огледай знанията си в практиката. Започни кариера в държавната администрация" - това е основното мото на информационната кампания сред студенти и млади специалисти, която започва Министерството на държавната администрация и административната реформа. Целта е младите хора да се запознаят с възможностите за работа и стаж в структурите на българската държавна администрация.

Кампанията се организира в рамките на проекта на МДААР "Подобряване на политиката за управление на човешките ресурси в държавната администрация", финансиран от Европейския социален фонд чрез Оперативната програма "Административен капацитет".

Предвидени са информационни срещи в 6 университета в градовете София, Пловдив, Благоевград, Варна, Велико Търново и Стара Загора. На тези срещи експерти от областта на публичната администрация и човешките ресурси ще представят структурата на администрацията, какво предлага администрацията на младите хора, какви са условията, за да станеш служител в администрацията, какви са възможностите за кандидатстване и стаж и как най-добре да се подготвиш за конкурс за място в администрацията. Срещата в Пловдив ще се проведе на 30 октомври от 11 часа в Пловдивския университет.

По време на срещите освен полезни практически съвети и възможност да зададат своите въпроси, младите хора ще получат и Наръчник за успешен старт на кариерата в администрацията.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Нови ремонти на АМ "Тракия"
Зрелостници сигнализираха за проблеми и на втората задължителна м...
БНБ затяга критериите за отпускане на ипотечни кредити
Гърмежи и валежи до часове
Публикуваха отговорите за втората матура
Социалната комисия отказа да гласува увеличението на пенсиите


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).