Потребители гневни на тиктокърка заради антиреклама на маргарин

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
21:13 / 23.01.2023
2104
Недоволна потребителка на социалната мрежа Тик Ток сподели със своите последователи, че от купената опаковка маргарин липсват 65 грама, и вместо 225 гр., кутийката е съдържала само 160, видя Plovdiv24.bg.

Жената първо коментира формата на съдържанието на кутията, че никога досега не е виждала маргарин да се продава в подобна форма. В нормална кутия съдържанието би трябвало да в форма на плосък и гладък маргарин, който да няма връхче, за разлика от опаковката, която тя показа във видеото.

След това жената добави, че е много интересно какво се е случило с останалите 65 грама и че сигурно на работниците им е писнало и са си тръгнали и не са довършили въпросната опаковка, която именно тя е купила. 

Много от останалите потребители също добавиха, че по техни спомени опаковките на въпросната марка маргарин никога не е изглеждала по подобен начин, докато други пък се осъмниха, че именно авторката на видеото нарочно е направила тази форма от маргарина, за да привлече внимание към себе си и своите видеа.

Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (2)
Още новини от Национални новини:
Български фермер разкри огромна далавера с млякото у нас
Отложиха пускането на газовия терминал край Александруполис
Кампания 2024: Какви промени се готвят в обвързаното подпомагане ...
Мъж преби и отвлече 19-годишно момиче
Вигенин води листата на БСП за евроизборите
Синоптикът Янков ни попари с прогноза за празничните дни


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).