Порносайтът на убития американски педофил не е закрит

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
15:44 / 02.03.2005
1557
Порнографският сайт на убития у нас американски педофил Даниел продължава да работи и за последните 12 часа е посетен над 5 хил. пъти, предаде БНР. Общият брой на посещенията в сайта е над 71 хиляди.
Репортер на радиото е сигнализирал Агенцията за закрила на детето за това, че сайтът все още е достъпен. От Агенцията са отговорили, че до края на деня ще сезират МВР, което единствено имало възможност да реагира в ситуацията.
Видеостудията, предлагащи секс-чат на живо в София, Пловдив, Велико Търново и Русе продължават да функционират, съобщава още радиото.
Централният офис на фирмата на столичната улица “Алабин” до момента не е проверяван от органите на реда.
Междувременно от МВР съобщиха, че при специализирана полицейска акция в Бургас е разкрита квартира за видеочат. В апартамент в блок 33 в бургаския комплекс “Изгрев” полицаите открили студията за онлайн интернет услуги. Установено било, че става въпрос за порно чат. Оттам са иззети три компютъра, три видеокамери и садомазохистки сексуални играчки. Апартамента под наем държала 25-годишна жена от Димитровград с инициали А.А.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Обичан морски курорт вече гъмжи от туристи
Лошо време на Разпети петък, удрят ни бури и градушки
Български фермер разкри огромна далавера с млякото у нас
Отложиха пускането на газовия терминал край Александруполис
Кампания 2024: Какви промени се готвят в обвързаното подпомагане ...
Мъж преби и отвлече 19-годишно момиче


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).