Пореден бабаит на пътя: Щи и** майката, щот на бокс хода и на ММА хода

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (31)
10:43 / 21.08.2018
76966
Клип, разпространен от Боен клуб "България" показва поредния бабаит на пътя, който заплашва със саморазправа семейство от друг автомобил, с който явно са имали конфликтна ситуация на пътя. Действието се развива на варненска улица, а младежът с бойните "умения" шофира лъскав автомобил с варненска регистрация. Освен, че е напсувал водача на другата кола, кандидат биячът размахва средни пръсти и обижда жената от автомобила, видя Varna24.bg.  

Ето и коментара на Боен клуб "България", откъдето ни предоставиха клипа:

"За съжаление нямаме информация кога и къде е заснет клипът. Единственият ориентир е варненският номер. Пратиха ни го, защото преди време имахме една инициатива срещи подобни биячи. Случаят е след побоя на околовръстното в София. Нямаме идея коя е жената, занесла клипа. Както и агресора. Ние отправихме покана, ако някой подобен екземпляр иска да се пробва в залата, да заповяда при нас. Ако победи, ние му даваме и парична награда. За съжаление тези случаи продължават, а нашата идея е превенция, не агресия. 

Ето и поканата, която публикувахме преди време:

От "Боен Клуб България" обявяваме: "Дни на отворените врати за биячи"

След като "възпитавахме" такива образи по паркинги и молове....ето, една чудесна възможност за всички биячи. Имаме два ринга, една клетка и много на брой желаещи, които ще коригират пропуските Ви в първите седем и последващи години! Mястото е известно София, бул."Цар Борис" III, No.224 , зала "Боен Клуб България". Вие сте на ход!!!!"

Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (31)
Още новини от Национални новини:
Нойзи: Чалгата се индустриализира и успя да зарази като "червен в...
Остават ви точно два дни, за да не влезете в "черния списък" на Н...
Хванаха туроператори без лиценз да возят хора на екскурзии в чужб...
Хакери, представящи се за известна българска куриерска фирма, изм...
Проф. Кантарджиев: Ако детето е било в контакт със заразен с кокл...
Фермер: Не може млякото да ми го изкупуват на 80-90 ст., а млечни...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).