Помните ли трагичната история на Иван от "Меден рудник"?

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
11:54 / 16.10.2017
3316
Вероятно помните трагичната история на Иван Колев от бургаския ж.к. "Меден рудник", който близо година търси истината за съпругата Бонка, загинала нелепо в ръцете на доктор Здравко Димитров от "Лайф Хоспитал". За случая му Burgas24.bg разказа още през юни. 

В търсене на справедливост, през миналата седмица възрастният мъж се срещна със здравния министър проф. Николай Петров. Днес в сутрешния блок "Здравей, България" по Нова телевизия министърът разказа с подробности, как докато е изслушвал вдовеца, се наложило да окаже първа помощ на колабиращ мъж.

"Бях в сградата на министерството, изслушвах бургазлията от ж.к. "Меден рудник", който бе писал жалба. Съпругата му е починала, след като е била лекувана в различни болници. В този момент погледнах през прозореца и видях линейка пред входа. Попитах какво правят там и ми казаха, че има пациент, на който оказват помощ. Аз съм реаниматор и се включих, за да помогна на колегите. Нямаше сърдечна дейност. Закарахме го до ВМА", разказа проф. Петров. 

За случая съобщихме в края на миналата седмица.

Междувременно Burgas24.bg научи, че по време на посещението си в София, Иван Колев се е срещнал още с говорителя на главния прокурор Румяна Арнаудова и още няколко институции. 

Има ли развитие в борбата му за справедливост - очаквайте в Burgas24.bg!

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Кампания 2024: Какви промени се готвят в обвързаното подпомагане ...
Вигенин води листата на БСП за евроизборите
Синоптикът Янков ни попари с прогноза за празничните дни
Велико Минков: Притеснявам се Габриела не е в добро психично съст...
Президентът на Хърватия: Само България е по-зле от нас
Плъзна нова измама с имейли, SMS-и и гласови съобщения


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).