Полицията в Бургас с първи подробности за мащабната акция!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
14:48 / 03.08.2020
6131
"По време на проведенарта в петък в Бургас полицейска акция бяха задържани Задържани 12 лица, на 9 от които бяха повдигнати и обвионения.

В един от случаите са задържани са 3 лица, които са извършвали кражби по домовете на територията на Бургас. Отнемат основно пари и златни накити. Работят без мобилни телефони и автомобили, така че е било малко по-трудно да бъдат засечени. Намерени са ръкавици, маски, част от откраднати вещи и пари. Те са криминално проявени, като едното от тези лица е и с условна присъда.

Към момента са образувани 4 досъдебни производства, задържани шестима за 72 часа, трима пък са с мерки "задържане под стража". 

Операцията бе проведена на територията на целия град Бургас, така че и задържаните не са само от кв. "Победа". Основно са извършвали кражби на първи и втори етажи на жилищни блокове."

Това стана ясно на брифинг, даден от прокурор Иван Кирков - административен ръководител на РП - Бургас и комисар Емил Павлов - зам. - директор на ОД на МВР – Бургас. Поводът за него е обявяване на резултатите от проведената в петък в Бургас специализирана полицейска операция, предаде репортер на Burgas24.bg.

Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Кредитен консултант: Хората, които се замогват, търсят по-големи ...
Българинът с присадено сърце и бъбрек, покорил Килиманджаро, влиз...
Любо Ганев: Медиите и спортът ще са засегнатите от промените в ре...
Тагарев призна за SMS-и на Борисов
Порязаха някои пенсионери за Великден
Спешна помощ на плажа с джетове


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).