Полицията спипа в крачка телефонни измамници

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
15:32 / 05.08.2020
1663
Полицията е задържала двама мъже, за които има данни, че са извършвали телефонни измами. Мъжете - на 29 и 54 години, от София, са заловени в хотел във Велико Търново. В стаята е открита сумата от 6800 лв., голямо количество златни накити и 4 телефона, съобщиха от полицията.

Според първоначалните данни парите и бижутата са получени при извършена същия ден телефонна измама в Сливен. Двамата мъже са извършили и друга подобна измама в Казанлък през юли. Мъжете са изпълнявали ролята на куриери, получавали са и са транспортирали инкриминирани парични суми и накити до Румъния.

След първоначалното им задържане за срок до 24 часа, с постановление на РП – Казанлък на 54-годишния мъж е наложена мярка за неотклонение "задържане под стража" за срок до 72 часа, а на 29-годишния мъж - мярка за неотклонение "парична гаранция“.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Пиян шофьор на джип предизвика катастрофа, има пострадали
След ремонт на участък възстановиха движението по АМ "Тракия" в п...
Една област в България със спешни мерки заради болните от коклюш
Лена Бориславова отива на съд за клевета
Бременните ще се ваксинират безплатно срещу коклюш
Колко време трябва да си работил във фирмата, за да получиш досто...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).