Полицейски патрул катастрофира след зрелищна гонка с джигит

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
17:05 / 23.01.2021
5733
Полицейски патрул катастрофира днес около 13:30 часа на ул. "Броди" в благоевградския кв. "Струмско" след зрелищна гонка с "Мерцедес" по улиците на Благоевград.

Според източник на сайта Pirinsko.com, шофьор на лек автомобил марка "Мерцедес" не се подчинил на полицейско разпореждане и започнала голямата гонка в областния център.

Шофьорът "беглец" преминавал с бясна скорост по оживените улици, преминал на червен светофар и въпреки звуковата сигнализация на полицейския патрул, той вместо да отбие мерцедеса, засича колата на преследващите го полицаи, които в последствие те се удрят в паркиран на пътя микробус.

За щастие няма пострадали участници в ПТП. Към момента полицията в Благоевград е вдигната на крак, за да издирва недисциплинирания шофьор, за който се коментира, че е стар познайник на органите на реда.

Виж коментарите (1)
Още новини от Национални новини:
НИМХ публикува официалната прогноза за празниците
Лоша новина за абсолютно всички шофьори у нас
Наши бизнесмени: Работните си места ще загубят хиляди служители
Вижте с какви заплати в бруто "Кауфланд" примамва служители
Кметът на Пазарджик остава кмет
Изключително рядко природно явление е предизвикало мощната градуш...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).