Полето край Петрич почерня от ченгета! В схлупена къщурка намериха Рижко

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
17:00 / 20.04.2018
6203
Полето край Петрич почерня от ченгета. В схлупена къщурка, скрита в една от нивите извън града криминалистите откриха обявения за национално издирване петричанин Стефан Илиев с прякор Рижко. Полицаите го изненадали и сварили неподготвен, а у него са намерени и наркотици - канабис и амфетамини. Рижко е вкаран в ареста, съобщава Struma.com, за да бъде предаден на съдебните власти, от които той се укри.

В продължение на месеци Илиев сякаш потъна вдън земя и изчезна в хода на дело срещу него за притежание и разпространение на наркотици. Съдът взел решение да бъде задържан под стража, но Рижко избягал до снощи, когато местните криминалисти го извадиха от леговището му. Стефан Илиев-Рижко е един от активния криминален контингент в областта. Работи с организирана престъпна група, която освен с разпространение на наркотици има в историята си побоища, грабежи и крупни кражби. Последното провинение на Рижко и компания, в която е синът на друг известен криминалнопроявен петричанин Сийката и още двама, бе крупен обир от дома на гастарбайтер. Петричанин се върна от гурбет и групата на Рижко му отиде на "гости", откраднати бяха над 5 000 евро, злато и български левове. Този път Рижко ще остане трайно зад решетките, заради бягството от съда.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
"Сиела Норма" ще осигурява машинния вот на изборите
Синът на известен наш бизнесмен обяви: Без да се замислих, приех ...
Главчев: Финансирането за държавната детска болница е осигурено
Голяма банка предупреди своите клиенти
Габриела Пеева: Обвинена съм в нещо, което не съм сторила
Хотелиери от Гърция: Има цели хотели, заети от български туристи ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).