Показаха новата Мис България без фотошоп

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (18)
17:15 / 27.11.2017
33663
Темата около новоизбраната Мис България 2017 е все така актуална с всеки изминал ден. Преди дни "Блиц" разкри, че тайнственият приятел на Тамара Георгиева се казва Стивън Роуз. Оказаха се верни твърденията, че журито на конкурса било предупредено, че Тамара е снаха на влиятелен българин. Роуз е само на 21 години, но е наследник на богата фамилия. Майка му е уважаваната Катя Роуз - собственичката на прочутата Rose Fashion House. Тя е и носителка на титлите Мисис България 2011, Мисис Европа 2012 и Бизнес дама благотворител 2013. Знатната свекърва на Тамара реши да я защити от многото нападки по неин адрес по доста интересен начин - със статус във Фейсбук. Ето какво написа тя (публикуваме коментара й без редакторска намеса): 

"На безкрайна жлъч е способен народът. Изля се какво ли не от неделя и продължава. Сега е мой ред. Ето ви я, народе, "грозната" Мис България. Ето ви я от моя фотоапарат, без "да е играл фотошопът"- не мога, а и не искам да го използвам - в нейния случай не се и налага. Ако някога в жалкия ви живот, зает от това да плюете, а не да преследвате мечтите си, ви се случи за 15 минути да общувате с Тамара, ще съжалите стократно за всичко написано. 

Едно нежно, мило и добро момиче, запазило достойнството си в ужасната действителност. Едно момиче, което не просто мечтае, а от както я познавам работи за мечтите си. Тами, ти си един прекрасен човек! Дръж главата си високо вдигната и се радвай на победата! Изживей щастливо сбъдването на мечтата си! Не позволявай на хорската завист да помрачи щастието! Ти си заслужи победата!".

Виж коментарите (18)
Още новини от Национални новини:
За седмица с металотърсач на плажа си купуваш телевизор
Асен Агов: Войната е до нас, заложено е бъдещето на Европа
Нойзи: Чалгата се индустриализира и успя да зарази като "червен в...
Вижте кои пътища ще са отворени и кои затворени, преди да тръгнет...
Остават ви точно два дни, за да не влезете в "черния списък" на Н...
Хванаха туроператори без лиценз да возят хора на екскурзии в чужб...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).