Почина Даниела, която бе простреляна от бившия си мъж

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
16:34 / 02.01.2022
6575
Починала е 51-годишната учителка Даниела Райкова, която бе простреляна след скандал от бившия си мъж в Лясковец. Това съобщиха нейните възпитаници от Театрален състав “Мелпомена" към читалище “Напредък

 

С дълбока скръб и НАЙ-ГОЛЯМА МЪКА си казваме сбогом с нашия мил, добродушен, лъчезарен и верен ръководител на Театрален състав “Мелпомена" - Даниела Райкова.

Г-жо Райкова… думите са малко и е непосилно да опишем колко скърбим, колко ни боли… НЕ МОЖЕМ И ОТКАЗВАМЕ да повярваме, че ВАС Ви НЯМА!

Вие ни дадохте много, Вие ни научихте на много. Бяхме Ваши деца, а Вие ни приехте и приютихте под крилото си. Дадохте ни възможност да изявяваме творческите си страсти и натури, заедно с Вас обогатяваме едно цяло общество, един цял свят…

Липсвате ни! Сбогом! 

Зловещият екшън се разиграл в четвъртък около 20,00 ч. на ул. Капитан Петко войвода, на метри от сградата на полицейския участък в центъра на Лясковец. Според разкази на съседи Димитър и жената, с която живеел на семейни начала, наскоро се разделили, но мъжът много тежко приемал раздялата и търсел начини отново да си върне любимата. На 30-ти вечерта, 51-годишната жена отишла до дома на бившия си приятел да върне кучето на мъжа. Какво точно се е случило на улицата пред дома, никой не знае. Най-вероятно обаче, между двамата отново е избухнал скандал. В пристъп на силен гняв Димитър грабнал от дома незаконно притежаваната пушка самоделка и прострелял с нея бившата си изгора.

След това влязъл в гаража, откъдето взел още един патрон, с който се гръмнал в гърдите. Вторият изстрел за нещастие се оказал смъртоносно точен и Димитър издъхнал на място. Съседи открили телата на двамата на улицата и подали сигнал на тел. 112. 


Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Дезинформацията е най-вече за ваксините срещу коклюш
Бойко Борисов за ПП/ДБ: Аз няма да преговарям с тези хора повече
Делян Добрев за заплатите на борда на НЕК: Взимат по 5-6 хил. лв....
Главчев се отказва от заплата като министър, ще получава само 11 ...
Meteo Balkans с много лоша прогноза
Вирусите, от които да се пазим тази пролет


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).