Побеснели мигранти нападнаха с камъни млад бургазлия край Резово

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (3)
16:26 / 16.08.2017
3860
Див екшън се разиграл тази сутрин край царевското село Резово. Четирима побеснели мигранти нападнали с камъни 28-годишен бургазлия и за малко да го убият. 

"Тръгнах от Бургас към село Резово сутринта по работа. Както си карам колата, малко преди селото пред мен изскочиха четирима мургави мъже - очевидно мигранти, тъй като имаха багаж и торби, разпръснати навсякъде. Набих рязко спирачки и спрях. Тогава взеха камъни и почнаха да ги хвърлят по мен, бяха озверели", разказва пред "Флагман" уплашеният до смърт бургазлия Д.С. 

Той излязъл от колата, за да се защити, през това време се обадил и на тел.112. Малко преди да дойдат полицаите, бежанците хукнали към гората.

"Униформените бяха на място до 15 минути. Показах им в коя посока тръгнаха мигрантите и тръгнаха с кучета да ги търсят, предполагам, че са ги хванали, гората в района не е с много голяма площ. Тези изроди щяха да ме убият, разминах се на косъм", обяснява 28-годишният Д.С.

Виж коментарите (3)
Още новини от Национални новини:
Увеличиха заплатите на полицаите
Проучване на "Екзакта Рисърч Груп": ГЕРБ-СДС с над 9% пред ПП-ДБ
Блогър сезира редица институции за схема за 250 млн. лв.
Прокуратурата за обвинената във фалшификации Лена Бориславова
Обрат за освобождаването от такси за студентите
Застаряваме, но се раждат повече бебета


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).