Пиян мъж помля игрална зала

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
16:05 / 31.10.2017
3011
За противозаконно унищожаване на чужди движими вещи - престъпление по чл. 216, ал.1 от Наказателния кодекс, Районният съд във Варна наложи наказание "пробация" на 32-годишен мъж от село Каменар. Деянието е извършено на 30 април тази година в помещение към двора на къща в селото, където била изградена игрална зала за билярд, компютърни игри и ротативки. На посочената дата залата за игри не работела, но в следобедните часове стопанинът й и негов познат отстранявали проблем с компютърната техника.

Неочаквано с тесла в ръка в помещението влязъл 32-годишният подсъдим, който под влияние на употребен алкохол започнал да нанася множество удари по техниката в залата. Така били унищожени общо 4 настолни компютъра от различни марки, два монитора и две големи ротативки. Бил подаден сигнал за инцидента, като пристигналите на място полицейски служители изпробвали извършителя за употреба на наркотични вещества, като пробата отчела положителен резултат за амфетамини. 

Впоследствие подсъдимият възстановил нанесените в резултат на деянието щети. В съдебно заседание днес страните постигнаха споразумение за вида и размера на наказанието, което бе одобрено от съда.

На 32-годишният мъж беше наложено наказание "пробация" за срок от 1 година и 6 месеца при двете задължителни мерки - регистрация по настоящ адрес с първоначална периодичност 2 пъти седмично и срещи с пробационен служител. Съдебният акт е окончателен.


Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Кампания 2024: Какви промени се готвят в обвързаното подпомагане ...
Вигенин води листата на БСП за евроизборите
Синоптикът Янков ни попари с прогноза за празничните дни
Велико Минков: Притеснявам се Габриела не е в добро психично съст...
Президентът на Хърватия: Само България е по-зле от нас
Плъзна нова измама с имейли, SMS-и и гласови съобщения


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).