Печално известна пловдивчанка напусна скандално предаването на Диков

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (11)
08:27 / 29.06.2015
19618
Със скандал и разсърдена Ваня Тучева напусна студиото на предаването ДИКOFF по Нова ТВ по време на интервю, което ѝ взимаха журналистката Миролюба Бенатова и водещият Сашо Диков.

Пловдивчанката стана известна със собствения си, печално известен с инвестираните в него 2 млн. евро сайт It-farmer.bg. В общественото пространство се появиха и нейни снимки с президента Росен Плевнелиев и вицепремиера, отговарящ за европейските фондове, Томислав Дончев

Породиха се съмнения, че във въпросния сайт са вложени публични средства.

"Благодаря, че ме поканихте, за да защитя интересите на асоциацията, която представлявам, и честта си", започна Тучева. 

Тя е председател на управителния съвет на Асоциацията за използване на информационните технологии от земеделските производители в България.

"Бяхме подведени да участваме в един конкурс на "Про нюз България", които ни обещаха, че ако участваме, ще има презентация на асоциацията, така че да представим нашия интернет продукт за бизнеса", разказа тя.

Тучева обясни, че им била предложена реклама на стойност 10 000 лева. Не спечелили обаче конкурсът.

От президентството съобщиха за предаването ДИКOFF, че президентът Росен Плевнелиев не познава Тучева. В качеството си на публична личност, той бил помолен от нея да се снимат.

Запитана дали наистина е вложил 2 млн. евро във въпросния сайт, Ваня Тучева се ядоса и напусна студиото.

"Понеже очевидно е натясно, какво друго й остава, освен да направи поредната си демонстрация и да си тръгне", коментира Диков, след като Тучева си тръгна.

"Очевидно не можахме да покажем как един човек може да гради фалшив имидж и да спекулира с "познанството си" с известни хора", коментира Любомира Бенатова.

"Да е жива и здрава с нейното нахалство, че умее да върти нещата", заяви Диков.

"Истината е, че тя нищо не може да върти. Нито е взела пари от европейски програми. Тя нищо не върти, освен измислен имидж. За който си има вероятно своите причини. Това е просто един кух, фалшив имидж. Този сайт не струва 2 милиона. Това е измислена фасада. За мен ми беше интересно да разбера защо тази очевидно интересна жена има нужда да си измисля живота. 

Гледам на нея като на човек с проблеми. Какви са, така и не успях да разбера. Но тя определено е човек, който злоупотребява с другите", заяви Миролюба Бенатова.


Виж коментарите (11)
Още новини от Национални новини:
"Сиела Норма" ще осигурява машинния вот на изборите
Синът на известен наш бизнесмен обяви: Без да се замислих, приех ...
Главчев: Финансирането за държавната детска болница е осигурено
Голяма банка предупреди своите клиенти
Габриела Пеева: Обвинена съм в нещо, което не съм сторила
Хотелиери от Гърция: Има цели хотели, заети от български туристи ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).