Пазете дъщерите си! Извратен похотливец праща порно на девойки в нета!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (5)
17:21 / 27.09.2017
6749
Извратен тип изпращал порнографски снимки и видеа на невръстни девойки по интернет. В социалната мрежа мъжът се подвизава под името Гн. Саунд Брат, научи Burgas24.bg. От профила му във Фейсбук личи, че любителят на малолетни момиченца контактува предимно с такива - повечето от приятелите му са от женския пол и изглеждат ненавършили 18 години.

През март тази година, в продължение на около две седмици в Бургас през Месинджър Гн. Саунд Брат започнал да контактува с малолетното момиче, чиито име и инициали ще спестим. Извратенякът й изпратил по мрежата видеоклип, от който се вижда мъж, стимулиращ женски полов орган.

Друго невръстно момиче в периода от февруари до края на март получило 4 снимки на мъжки полов член. Девойка на 14 години от Бяла също станала жертва на педофила.

Извратеният похотливец е наказан от Районния съд в Бургас на лишаване от свобода за 2 години, което се отлага за срок от 4 години. Той ще трябва да плати глоба в размер на 5 000 лв. Освен това ще заплати в полза на ОД на МВР Бургас, сумата от 1523,52 лева, представляваща направените по делото разноски в хода на досъдебното производство, както и държавна такса в размер на 5 лева по сметка на Районен съд Бургас за служебно издаване на изпълнителен лист.

В полза на държавата се отнемат и веществените доказателства по делото - компютър, два мобилни телефона, черно тефтерче и таблет.

Виж коментарите (5)
Още новини от Национални новини:
Първият български космонавт: Хора идват при мен и ми искат лекарс...
Защо се стигна до бой за олио по магазините
Земетресение в Черно море
Пиян шофьор на джип предизвика катастрофа, има пострадали
След ремонт на участък възстановиха движението по АМ "Тракия" в п...
Една област в България със спешни мерки заради болните от коклюш


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).