От днес започва понижение на температурите

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
09:01 / 04.10.2016
3061
Днес от северозапад облачността ще продължи да се увеличава и до обяд над по-голямата част от страна ще е значителна. На много места, главно в югоизточната половина на страната ще има валежи от дъжд, в отделни райони значителни. Почти без валежи, с временни разкъсвания на облачността ще бъде в Северозападна България. 

Вятърът от северозапад ще се усили и с него ще нахлува студен въздух. Температурите ще се понижат и максималните ще са предимно между 16° и 21°. Атмосферното налягане е малко по-ниско от средното за месеца и още ще се понижава.

Над планините ще бъде предимно облачно, ветровито и с валежи от дъжд. Ще духа силен, по високите и открити части - до бурен вятър от западната четвърт. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 11°, на 2000 метра - около 6°.

Над Черноморието облачността ще е значителна, след обяд на много места ще има и валежи от дъжд. Ще духа умерен, след пладне по северното крайбрежие - до силен вятър от запад-северозапад. Максимални температури между 20° и 24°. Температурата на морската вода е 19°-21°. Вълнението на морето ще е 1-2 бала.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Загубихме голямо име във футбола, създател на легендарни таланти
Брюксел одобри изменението на Стратегическия ни план
След загинал при тежка катастрофа: Освободиха движението по АМ"Тр...
Ако пътувате към Пловдив, въоръжете се с търпение, няма да присти...
Пеевски защити българското духовенство, обвини Русия в опит за на...
Автомобил помете металните ограждения на бул. "България" и спря н...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).