Осъдиха мъж на 4 г. затвор заради тройка с ученичка

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (16)
18:55 / 09.04.2015
6698
Георги Николов, по-известен като пиринският Дон Пийо, получи 4 години затвор за шведска тройка с непълнолетно момиче, което твърдяло, че е насилено от двама мъже. Другият участник в акта - Ивайло Костадинов е осъден на три години условно за гаврата с момичето. Двамата ще трябва да платят на 17-годишната тийнейджърка и по 20 хиляди лева на жертвата, съобщава вестник "Струма".

Случката е от 29 октомври 2011 година, когато момичето отишло заедно със своя приятелка в дома на Ивайло на домашен купон. Развеселените мъже били на градус и извикали музиканти да им свирят. Междувременно Дон Пийо започнал да ухажва момичето, питал го за любимите му спортове. След като предразположил ученичката, той й предложил да я отведе в друга стая и тя се съгласила.

Там били насаме и той започнал да я опипва, но тя се уплашила. Ученичката започнала отчаяна да се дърпа, но агресивният мъж я блъснал на спалнята, скъсал блузата й и я заставил да му направи фелацио, а след това грубо я изнасилил. В стаята влязъл и домакинът Ивайло, който също се включил и момичето било принудено да прави секс и с двамата едновременно.

При тях влязла и друга жена, която легнала до тях, но мъжете я изгонили и продължили да насилват ученичката. Когато гаврата свършила, на момичето му прилошало. Двамата я пренесли до дивана и я сложили да легне. След като се съвзела, я пуснали да си ходи с уговорката, че няма да казва на никого.

Изпадналото в шок момиче не знаело накъде да тръгне, обикаляло съседните къщи и чукало по вратите, молейки за помощ. Съседи подали сигнал на тел. 112 и на място веднага била изпратена полиция.


Виж коментарите (16)
Още новини от Национални новини:
Неделина Неделчева е Царица Роза 2024
Журналист: Путин готви военна офанзива през лятото
Експерт: Живеенето под наем е добра опция, ако човек не разполага...
България е на второ място в Европа по брой и дебит на минерални и...
Каква заплата получава един евродепутат?
Хампарцумян за влизането ни в еврозоната: Риск има, ако се появят...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).