Оставиха куче в касетка за личен багаж на хипермаркет в столицата

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (9)
17:08 / 10.11.2016
10787
Снимка на куче, оставено в касетка за личен багаж на хипермаркет в столицата, разбуни духовете в социалната мрежа. Бдителна гражданка забелязала "арестуваната" животинка пред магазин до Софийския университет и решила да сподели с всички възмутителната гледка.

"Тъжно", пише младото момиче над снимката и добавя начумерен емотикон.

За броени минути постът й предизвика бурна дискусия, която продължава и в момента. По-голямата част от хората споделят мнението й и съчувстват на изоставената животинка. Други не крият учудването си защо собственикът е тръгнал на пазар с домашния си любимец, след като е наясно, че няма как да влезе с него в магазина. 

Трети пък открито се възмущават от факта, че четириногото стои в клетка, предназначена за личен багаж. Все пак може да се изпусне на място, където хората оставят нещата си. "Собственикът ще ги пере ли после?", пита Tsvetana Petrova.

Не липсват и шегаджии, които бързат да изкажат огромното си съжаление, че домашните им любимци са с по-големи габарити и не се побират в отделенията за лични вещи " Някой знае ли къде има магазини с клетки за свръх голям багаж?", пита Ivanina Mihaylova.



Източник: Блиц

Виж коментарите (9)
Още новини от Национални новини:
Първият български космонавт: Хора идват при мен и ми искат лекарс...
Защо се стигна до бой за олио по магазините
Земетресение в Черно море
Пиян шофьор на джип предизвика катастрофа, има пострадали
След ремонт на участък възстановиха движението по АМ "Тракия" в п...
Една област в България със спешни мерки заради болните от коклюш


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).