Огромна трагедия! По нелеп начин загина 20-годишен мъж

Автор: Георги Кирилов
Коментари (0)
10:03 / 02.01.2022
11994
Огромна трагедия е станал в навечерието на новата 2022 година във Враца.

Вчера по нелеп начин е загинал 20-годишният Николай Николаев, предава BulNews.

На 31 декември младият мъж е отишъл да помогне на свой приятел, който работел в частна фирма във врачанското село Чирен. По неясни на този етап причини върху двамата е тръгнала да пада тежка машина. Младежът, който работел там, успял да скочи и да се предпази, но Николай нямал този късмет и бил затиснат от нея.

Собственикът на компанията веднага натоварил в джипа си раненото момче и го докарал в Спешния център на врачанската болница. Там бързо било установено, че Николай е с множество тежки травми и незабавно бил вдигнат с линейка за Плевен. За съжаление състоянието му било толкова тежко, че той починал в Спешното отделение на тамошната болница.

Още вчера новината за кончината на младия врачанин почерни фейсбук. Негови приятели отбелязват, че той е бил един от най-запалените фенове на ЦСКА и редовно подкрепял любимия си отбор. Бил е честно и работливо дете и точно заради това отишъл в празничния ден да помогне на своя приятел.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Лекар апелира: Спрете с целуването на бебето
Без преференциални цени на рибата по морето
Салата за 1,50 и основно за 3 лв. в стол за студенти
Управител на хотел в Слънчев бряг: Нямахме избор
Как да взимаме по-висока пенсия?
Експерт: Харчим повече, хората решиха да живеят


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).