Огромна изненада в новия сезон на "Откраднат живот"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
19:59 / 15.02.2019
43061
Без Владо Карамазов ще започне седмият сезон на "Откраднат живот", който стартира на 26 февруари от 20.00 часа. Героят му доктор Карагьозов се е събрал с жена си, която го бе заразяла и заедно с нея и детето си гради кариера в Германия, съобщи продуцентът на сериала Евтим Милошев. "Чакаме го да се върне, но e много трудно да се напасне графикът на актьорите. Ние снимаме с театрални актьори, които винаги имат много ангажименти", обясни Милошев на среща с журналисти за представянето на новия сезон. Карамазов обаче е главен герой в друг сериал, който тръгва паралелно с "Откраднат живот"- "Дяволското гърло" и със сигурност липсата му в лекарската сапунка е планирана, за да не втръсне образа му на зрителите.

Същото се отнася и до Теодора Духовникова. Красивата Ралица Паскалева, която миналата година роди първия си син, се връща в лекарския филм по-гореща от всякога. Около доктор Стилиянова ще се завърти истински любовен четириъгълник, в който екранният й съпруг доцент Захариев(в ролята Емил Марков) ще се окаже рогоносец. Стилянова се влюбва в млад и привлекателен мъж, който обаче претърпява ужасен инцидент и се отзовава като пациент в новата болница на сериала "Света Анастасия". Не по-малко драматична е съдбата на героинята на Ернестина Шинова или доктор Стаменова, която посяга към наркотиците, за да избяга от самотата.

Разкрита е обаче от доктор Мазов (в ролята Моньо Монев). Двама нови персонажи влизат в сериала - Иван Юруков, който играе неврохирург и Гергана Стоянова. "Имам шанса да играя в най-любовния сезон на "Откраднат живот“. Поли Грънчарова е анестезиолог, женена е за 10 години по-млад от нея мъж и привидно всичко изглежда фантастично. В един момент нещо ще се случи, а какво е то – зрителите ще разберат в новите епизоди“, сподели Гергана Стоянова на представянето на новите епизоди за журналисти. Сериалът ще се излъчва всеки вторник, сряда и четвъртък от 20. 00 часа по Нова телевизия до края на май.

Виж коментарите (1)

Още по темата (1871):
14.12.2019 Синът на Стефан Данаилов: Ще го запомня като добър и смирен човек!
14.12.2019 Вдовицата на Шарлопов с нов мъж до себе си
14.12.2019 Николета се показа без капка грим, феновете полудяха!
10.12.2019 Светлана отпразнува имения ден на бебето си с парти за 10 хиляди лева
07.12.2019 Голяма новина за "Откраднат живот"!
26.11.2019 Теди Велинова ремонтира каравани след развода с д-р Енчев
Още новини от Национални новини:
Увеличиха заплатите на полицаите
Проучване на "Екзакта Рисърч Груп": ГЕРБ-СДС с над 9% пред ПП-ДБ
Блогър сезира редица институции за схема за 250 млн. лв.
Прокуратурата за обвинената във фалшификации Лена Бориславова
Обрат за освобождаването от такси за студентите
Застаряваме, но се раждат повече бебета


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).