Очевидец разказва за ужаса, при който 2-годишно дете загина, премазано от бус

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
08:05 / 28.09.2020
3998
Очевидец на ужаса с прегазването на 2 г. дете проговори за това какво се е случило. Мъжът, който твърди, че работи от 25 години на базар "Илиянци", разкрива, че детето е изскочило изневиделица пред водача.

"Човекът има магазин тук. Никога не е карал бързо, то тук на паркинга е и трудно да развиеш голяма скорост. Чух как детето тича, изскочи между колите и човекът го блъсна. То от буса няма достатъчно видимост", заяви той. По думите му не е имало друг подобен инцидент на "Илиянци". Пробата на водача за алкохол е отрицателна.

Други очевидци на инцидента обаче са категорични, че водачът е карал прекалено бързо.  Припомняме, че след трагедията на мястото се събраха много хора. Напрежението ескалира и част от тях тръгнаха да търсят сметка на водача на буса убиец. Дошлите на място полицаи предотвратиха саморазправата, пише още "Нова ТВ".

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
НИМХ публикува официалната прогноза за празниците
Лоша новина за абсолютно всички шофьори у нас
Наши бизнесмени: Работните си места ще загубят хиляди служители
Вижте с какви заплати в бруто "Кауфланд" примамва служители
Кметът на Пазарджик остава кмет
Изключително рядко природно явление е предизвикало мощната градуш...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).