Очевидци на трагедията край Варна: Аудито се опита да изпревари кола и камион в аварийната лента

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (8)
10:23 / 17.08.2017
8277
Очевидци на страшната катастрофа по пътя Варна-Бургас споделят в социалната мрежа как се е стигнало до трагедията, при която "Ауди" полетя в пропаст и пламна, а шофьорът му загина. Его какво научи Varna24.bg от публикацията на Стилиян Стоянов във Фейсбук:

"Млад мъж в Ауди А6 е карал след англичани на излизане от Варна. Малко преди моста се е опитал да изпревари през аварийната лента малка кола, която е изпреварвала камион в този момент, но лентата свършила и....".

По повод написаното Стефан Владимиров коментира: 
"Да би мирно седяло, не би чудо видяло! Стига сте си чесали езиците с максимални и минимални скорости. При лоши участъци се кара със скорост съобразена с пътните условия. Почти всеки уикенд минавам от там и защо не се хвърлям от моста? Нито карам с 50, нито със 70, нито с 90, но не хвърча и с над 140. Чудя се, защо ли първоначалната ми реакция би била друга ако ставаше дума за "мъж на средна възраст с Вектра". Припомняме, че инцидентът стана снощи в 19.30 часа.

От полицията уточниха за Varna24.bg, че продължават процесуално-следствените действия по случая. Все още няма официална информация за самоличността на загиналия, която трябва да бъде доказана с ДНК експертиза, предвид факта, че колата и човека в нея са изгорели. Очаква се по-късно днес да има повече подробности по случая. 

Виж коментарите (8)
Още новини от Национални новини:
Предлагат по-тежки закони за пияни и дрогирани шофьори
Ще има ли поскъпване на шезлонгите и чадърите, говори министърът
Баташката "Св. Неделя" - църквата, в която влизаш с наведена глав...
Според Атанас Пеканов следващото плащане по ПВУ, ще е наполовина
Надути цени "дерат кожите" на клиенти по Южното Черноморие
Василев за Борисов: Нека да видим програмата му и ще говорим, до ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).