Обявиха 20 000 лева награда за главата на автокрадец

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (12)
11:07 / 29.04.2013
8330
Застрахователи обявиха награда за главата на прочутия автокрадец Асен Колев-Хастара, който се издирва под дърво и камък от година.

"Сумата е 15-20 000 лева, но може да удари и 30 бона. Просто вече всички вдигнаха ръце от него, особено след последните му удари на джипове "Рейндж Роувър", коментират запознати пред изданието.

Награда за главата на джамбазин се дава за пръв път у нас. Подобни "стимули" за хващане на бандити имаше в зората на мутренските години, но те не бяха финансови, а свързани с издигане в йерархията на дадена силова групировка, обясниха опитни ченгета.

Офертата за главата на Хастара е била обявена преди две седмици, след като той се вряза в колата на шефа на ДАНС Константин Казаков с току-що откраднат джип "Рейндж Роувър". Екшънът се разигра около 6 часа сутринта на 11 април на столичния бул. "България", докато председателят на родното ФБР пътувал към летището.

След катастрофата Колев набързо притичал до ескортиращото го "Audi S5" и изчезнал. Има оперативни данни, че ден след инцидента Асен се е уплашил много, разбирайки кого е нацелил, затова духнал към морето.

Източник: в. "Телеграф"


Виж коментарите (12)
Още новини от Национални новини:
Цветница е! Хиляди българи празнуват днес
Нови изисквания за ресторантите
Изтече краен срок, свързан с ТЕЛК комисиите
За седмица с металотърсач на плажа си купуваш телевизор
Асен Агов: Войната е до нас, заложено е бъдещето на Европа
Нойзи: Чалгата се индустриализира и успя да зарази като "червен в...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).