Обвинение за емблематичен пловдивски ъндърграунд герой

Автор: Георги Василев
Коментари (3)
15:26 / 22.04.2020
13225
53-годишен пловдивчанин получи обвинения за притежание и опит за трафик на огромно количество наркотици. Това съобщават от прокуратурата в Хасково, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Става въпрос за известния в ъндърграунда под тепетата Ангел Личканов. Той е действал със съучастник – 40-годишния Петър Петров.

От ведомството съобщават, че двамата са били арестувани от служители на гранична полиция в понеделник. Те са били спипани на зелена граница, край хасковското село Маточина, докато се опитвали да пренесат 8,4 килограма марихуана от България в Турция. Тревата била поставена в два платнени сака и два найлонови чувала. Полевият тест веднага реагирал положително на марихуана.

По случая е било образувано досъдебно производство, като разследването се води от разследващ полицай при ГПУ - Свиленград.

Вчера и на двамата са били повдигнати обвинения за притежанието и опитът за трафик на марихуаната, която се оценява на 50 400 лева. Личканов и Петров са задържани за срок до 72 часа, предстои да бъде внесено искане за вземане на мярка за неотклонение "задържане под стража“ спрямо тях, което ще бъде разгледано от окръжния съд в Хасково.

Виж коментарите (3)

Още по темата (2):
15.12.2020 Пускат от ареста учител, заедно с Личкана пренасял през границата 8 кг марихуана
30.04.2020 Няма милост за Личкана
Още новини от Национални новини:
Баташката "Св. Неделя" - църквата, в която влизаш с наведена глав...
Според Атанас Пеканов следващото плащане по ПВУ, ще е наполовина
Надути цени "дерат кожите" на клиенти по Южното Черноморие
Василев за Борисов: Нека да видим програмата му и ще говорим, до ...
Агнешкото до 28 лева за килограм, но засега!
Теглят номерата на машините за съответствие за предстоящия вот "2...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).