Обир в бензиностанция, опряха пистолет в главата на жена, работеща там

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
11:18 / 22.08.2020
8969
Читател на Plovdiv24.bg сигнализира за въоръжен грабеж, случил се на крайпътна бензиностанция. Обирът се е случил тази нощ. Бандитът е опрял пистолет в главата на жена, работила зад касата на бензиностанция. Тревожно в случая е и, че не за първи път се случва обир в тази бензиностанция. Ето какво пише разтревоженият ни читател:

Искам да съобщя, че тази нощ около 4:00 е извършен обир на обект на бензиностанция Петрол, край Бобов дол, където на нощна смяна работи винаги по една сама жена, няма охрана! Разбит е прозорец с чук, а жената е заплашена с пистолет опрян в главата докато не отвори касата и предаде целият оборот за последните 24 часа. Жената успява да натисне паник бутона, който издава сигнализация и маскираният мъж успява да избяга преди да се появи полиция. Не се случва такова нападение за първи път, а никакви мерки не се предприемат. Тази нощ майка ми е нощна смяна и сме изключително разтревожени и разстроени. Не мога дори да опиша как се чувства жената, която е работила нощна смяна тази нощ.

Ако и вие станете свидетели на нещо, което според вас заслужава да бъде публикувано, можете да ни изпращате сигнали, снимки и видеа на електронната ни поща novini@plovdiv24.bg, на телефон 0886 598 267 или на фейсбук страницата ни Plovdiv24.bg Новини.


Виж коментарите (2)
Още новини от Национални новини:
Нови изисквания за ресторантите
Изтече краен срок, свързан с ТЕЛК комисиите
За седмица с металотърсач на плажа си купуваш телевизор
Асен Агов: Войната е до нас, заложено е бъдещето на Европа
Нойзи: Чалгата се индустриализира и успя да зарази като "червен в...
Вижте кои пътища ще са отворени и кои затворени, преди да тръгнет...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).