OMV: В тоалетните ни с един касов бон могат да влязат до четирима

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (5)
17:18 / 20.11.2023
14948
Позиция на OMV България във връзка с материала на Plovdiv24.bg със заглавие "Пловдивчанин похарчи 200 лева в OMV на АМ "Тракия", остана огорчен от безумие“, от дата 18.11.2023 г., в който се цитира пост, публикуван от потребител в социалната мрежа Facebook, с дата 17.11.2023 г.:

"OMV България уточнява че в избрани обекти на веригата е въведен контролиран достъп до санитарните помещения чрез сканиране на касов бон за закупен от OMV продукт или гориво. OMV България подчертава, че с 1 (един) касов бон санитарните помещения на бензиностанцията могат да се ползват от до 4 човека.

Също така е важно да отбележим, че един и същ касов бон може да се ползва за достъп до тоалетните и на други обекти на веригата в рамките на 6 часа, считано от часа на покупката.

По този начин вярваме, че ще осигурим за всички наши клиенти по-бърз достъп и поддържане на високи стандарти за чистота, обслужване и комфорт".

Виж коментарите (5)
Още новини от Национални новини:
Официално: Известен наш икономист влиза в надпреварата за евроизб...
Експерт: За да живеете 6 месеца без доходи, трябва да имате създа...
Откриха важен документ, свързан с личния живот на баба Ванга
Различни цветове на бюлетините на изборите за национален и Европа...
Това е новият изпълнителен директор на ДФ "Земеделие"
Имунизират новородени две седмици по-рано от предвидентото


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).