Нора Недкова: Родих се момиче, но станах жена

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
09:35 / 30.09.2019
6448
Плеймейтката Нора Недкова отпразнува 26-ия си рожден ден изненадващо скромно, като отпътува до остров Сицилия. "За първа година реших да не правя големи и мащабни партита, а да се отдам на своите чувства и емоции и да замина извън страната! Винаги съм се плашила от числото 26, но възрастта не е нищо повече от едно число! Никога няма да станем по-млади, отколкото сме в настоящия момент. Така че го прегръщам и обичам този момент и му се радвам!", изпадна в тежки философски разсъждения Недкова.

"Пред мен са още много прекрасни години, в които ще продължа да търся истината, да подлагам на съмнение всичко, което не ми изглежда правилно, и да се опитвам да окажа своето влияние върху света! Готова съм да продължа да уча и още уроци в живота, който все така ще ми поднася възможности да се развивам, да съзрявам, да израствам, да се трансформирам и да споделям. Надявам се, че и вие ще го сторите! Родих се момиче, но станах жена!", каза още блондинката, която нашумя с участието си в "ВИП брадър", където демонстрира пиперлив език и не цепеше басма на никого, съобщава "България Днес".

Недкова признава, че от много време няма мъж до себе си и затова остава мистерия с кого е пътувала до Ботуша. И коя е тайнствената ръка, която е натиснала копчето на фотоапарата, за да запечата кадрите от леглото й. На снимките се вижда, че върху матрака има разположени две възглавници, така че Нора едва ли сама е отпътувала зад граница. Тя предпочита да не разкрива подробности от личния си живот, затова и трудно ще чуете от нея признание за любим мъж, коментират хора от нейното обкръжение.

За 26-ия си рожден ден плеймейтката беше засипана с куп пожелания, като на повечето от тях отвърна отново с мъдра мисъл: "Пожелавам си с всяка изминала година да имам предимствата на старостта: Мъдрост, Спокойствие и Вяра, и предимствата на младостта: Сила, Надежда и Красота".

Виж коментарите (0)

Още по темата (1614):
18.06.2021 Нешка Робева: Направих грешка, въпреки че Ванга ми я предсказа
21.05.2021 Световноизвестен актьор пусна кадър от Пловдив във фейсбук, помоли за
услуга
19.03.2021 Общинска болница набира доброволци за COVID отделението си
21.02.2021 Любимка на хиляди българи иска ваксина
28.01.2021 Васил Найденов си издейства пенсия от 500 лева
17.09.2020 Криско ще се пробва и като актьор в наш сериал
Още новини от Национални новини:
Зимата се завърна у нас, заваля обилен сняг
Гриша Ганчев не се оттегля, напротив - налива много пари
Млечните продукти и яйцата в нашите магазини по-скъпи, отколкото ...
Ще останем ли без Благодатен огън?
Майка на дете с аутизъм се нуждае от помощ
Бизнесмен стана баща, без да е докосвал майката, която е лекарка


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).