Николова във Варна: 17 млн.лв. са предвидени за рекламата на България като дестинация на четири сезона

Автор: Пламена Николова
Коментари (0)
17:25 / 07.01.2021
2421
Варна е приоритетен град за туризма, тук ние можем да развиваме туризъм целогодишно. Тук може да се развива културен, археологически, винен и спа туризъм. Това заяви при гостуването си във Варна министърът на туризма Марияна Николова, предаде репортер на Varna24.bg.

При посещението й стана ясно, че Министерство на туризма ще разполага с бюджет от около 17 млн.лв. , за да рекламира по-успешно България като дестинация на четири сезона.

"Реално осигурените средства, като допълнителен бюджет, са в размер на 5 млн. лева, а общият бюджет възлиза на стойност 17 млн. лева. Министерството ще направи всичко възможно да поиска и допълнително увеличение, защото амбицията, по отношение на рекламирането на страната ни като 4- сезонна дестинация, са много високи. Ние работим на ключовите пазари, вече имаме такива инициативи, така че стремежът ни е финансовият ресурс да бъдат максимално увеличаван за реклама и засилването на политиката на ресорното министерство в областта  на рекламата", заяви Николова.

Повече вижте във видеото!

Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Лекар апелира: Спрете с целуването на бебето
Без преференциални цени на рибата по морето
Салата за 1,50 и основно за 3 лв. в стол за студенти
Управител на хотел в Слънчев бряг: Нямахме избор
Как да взимаме по-висока пенсия?
Експерт: Харчим повече, хората решиха да живеят


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).