Николета готова за второ дете: Да, вече го искам!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (4)
16:54 / 22.02.2018
9329
Николета Лозанова за първи път разкри подробности около раждането на Никол - дъщеря й, която вече е на 6 години. "Раждането беше леко, секцио по лекарска преценка, но ме изненада няколко дни по-рано от планираното. Наложи се сама да стигна до болницата и после да съобщя щастливата новина на близките ни с Валери. Имах здравословни проблеми няколко дни по-късно, които застрашаваха живота ми, но докторите овладяха състоянието ми и слава Богу и аз, и Никол бяхме добре".

Плеймейтката не конкретизира какво точно се е случило с нея, но е благодарна на съдбата, че е благословена да бъде майка. И е категорична, че най-трудните моменти от майчинството са онези, в които детенцето е болно. Независимо дали говорим за настинка или нещо по-сериозно, Николета казва, че в подобни моменти сякаш светът свършва за майката, която е много по-сенситивна и фаталистично настроена.

"Душата ми е свита, а гледката на детето ме смачква - искрена е тя. Тогава дори аз, която съм много спокойна, не мога да се позная. Пътите, в които сме били в болница, са най-кошмарните ми спомени и съм убедена, че всяка майка ги изживява така".

В момента майка и дъщеря живеят заедно в Кипър, където Никол се чувства много щастлива от това, че не ходи на градина и прекарва всяка минута с майка си. Николета наскоро обяви, че е готова отново да стане майка, а ето какво обеща сега в "36,6 за мен", ако това стане реалност: "Да, вече го искам и вярвам, че скоро ще бъде факт, дай, Боже!

"Няколкото килограма в повече ни най-малко не ме притесняват, даже смятам, че придават допълнителен чар, но ще бъда модерна, съвременна бременна жена. Познавайки се, не страдам от комплекси, заради които да изпадна в нелегалност, напротив, бих направила всички ви съпричастни с моето щастие, чрез много споделени кадри с бременното ми коремче".


Виж коментарите (4)

Още по темата (543):
09.04.2019 Фейсбук върна страницата на Карбовски, той благодари на хиляди
05.01.2019 Пловдивски сервитьор вбеси Слави Трифонов, шоуменът полудя!
28.09.2018 Пребитата красавица Михаела не иска да вижда майка си
24.09.2018 Пловдивски национал се сгоди за русо изкушение от Нова ТВ
02.08.2018 Лудо влюбен в Нели Рангелова полицай й опростил глоба
01.08.2018 Нова изненада на музикалната сцена! Момче пробва да надмине Гери-Никол
Още новини от Национални новини:
Лекар апелира: Спрете с целуването на бебето
Без преференциални цени на рибата по морето
Салата за 1,50 и основно за 3 лв. в стол за студенти
Управител на хотел в Слънчев бряг: Нямахме избор
Как да взимаме по-висока пенсия?
Експерт: Харчим повече, хората решиха да живеят


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).