Николаос Цитиридис в неловка ситуация заради Нели Рангелова

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
14:55 / 07.02.2020
86139
Криза на средната възраст явно тресе певицата Нели Рангелова. В последно време изпълнителката успява да втрещи с външния си вид при всяка своя поява. Върхът на сладоледа беше участието й във "Шоуто на Николаос Цитиридис". Певицата събра очите на зрителите и гостите в студиото още с появата си. 

След като влезе в студиото, тя първо предизвикателно седна на бюрото на Николаос, като разголи още повече бедър. След като все пак се настани на отреденото й кресло, Нели през цялото време се стараеше да изпъкват слабите й и доста разголени крака. Певицата не спря да говори за възрастта си като изтъкваше колко е млада. 

Дори се изкара по-млада от Ицо Хазарта. "Не знам дали Ицо ще иска да направи дует с мен, той едва ли си пада по толкова млади тийнейджърки като мен", изръси Нели в ефира. След което започна да се обяснява в любов на рапъра. 

Водещият Николаос успя сравнително бързо да излезе от неловката ситуация и се опита да смени темата. Певицата обаче пак намери начин да обърне разговора към външния си вид и заговори за пазвата си. Рангелова уточни, че винаги е обичала да се облича провокативно и отдавна ходела с деколтета до пъпа. По времето на соца обаче й ги зашивали, защото било недопустимо да се явява в такъв вид. 

"Тогава още не бях се развила, но сега вече съм пораснала и съм развита", уточни Нели историята на гръдната си обиколка. За да спре темата, водещият пусна реклами, но и след тях певицата не спря да кокетничи. 

Голяма част от зрителите останаха възмутени от поведението й. Масово се коментира, че облеклото й е крайно неподходящо за годините й и че една жена може да е сексапилна и без да се разголва излишно. Преди няколко месеца Нели се похвали, че е успяла да свали почти 20 кг със строг хранителен режим и сега се намира в най-добрата си форма. 

Вероятно тя е толкова доволна от резултата, че държи да го демонстрира постоянно, пише "Галерия".


Виж коментарите (1)

Още по темата (1614):
18.06.2021 Нешка Робева: Направих грешка, въпреки че Ванга ми я предсказа
21.05.2021 Световноизвестен актьор пусна кадър от Пловдив във фейсбук, помоли за
услуга
19.03.2021 Общинска болница набира доброволци за COVID отделението си
21.02.2021 Любимка на хиляди българи иска ваксина
28.01.2021 Васил Найденов си издейства пенсия от 500 лева
17.09.2020 Криско ще се пробва и като актьор в наш сериал
Още новини от Национални новини:
Лекар апелира: Спрете с целуването на бебето
Без преференциални цени на рибата по морето
Салата за 1,50 и основно за 3 лв. в стол за студенти
Управител на хотел в Слънчев бряг: Нямахме избор
Как да взимаме по-висока пенсия?
Експерт: Харчим повече, хората решиха да живеят


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).