Невъзможно е да се досетите какви ги е вършил преди шофьорът на джипа от плажа

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (4)
12:20 / 17.09.2021
9144
Преди дни ви разказахме за джип, преминал през плажа в Кранево. Според очевидци автомобилът се е движил по плажната ивица между кърпите и чадърите, дори влизал във водата. Според свидетели водачът на джипа се е представил за директор на местното училище, което обаче се оказва, че не е вярно.

В ранния следобед на 11 септември появата на джип, който шофира между кърпите и чадърите на плажа в Кранево, предизвиква бурни реакции. Случаят е прецедент, категоричен е кметът на курортното селище Румен Николов.

"При мен това нещо се случва за първи път. Аз ви казах, че концесионерите са изключително съвестни и добронамерени към своите гости и туристи", каза той.

По разказа на очевидци мъжът се е представил за директор в местното училище, но в действителност това не е вярно, а истинският директор е възмутен от това, че е използвано името му.

"Абсолютно нищо общо нямам. Останах много учуден и изненадан. Разбрах от близки", каза  Желязко Атанасов, директор ЦСОП  "Академик Тодор Самодумов".

А истинският водач е 58-годишен мъж от Търговище. По информация на Нова полицията го открива в непосредствена близост до бунгалата в селото няколко часа след случилото се.

"Шофьорът е с отнето свидетелство за управление. Съответно при извършената допълнителна проверка се установява, че същият преди да влезе по плажната ивица е направил ПТП, като се е ударил в саксия, служеща за преградно съоръжение", заяви  Жулиян Минев, началник сектор "Пътна полиция" при ОД на МВР – Добрич. Оказва се, че това не е първото провинение на извършителя.

"Мъжът до момента е наказван 14 пъти с наказателни постановления и 11 глоби по фиш. Осъждан е 3 пъти за шофиране след употреба на алкохол", каза Минев.

А от прокуратурата в Балчик съобщиха за NOVA, че по всяка вероятност на мъжът ще бъде повдигнато обвинение за хулиганство с изключителна дързост и цинизъм при управление на МПС. Тепърва предстоят разпити на свидетели и разглеждане на материалите по случая.


Виж коментарите (4)

Още по темата (675):
01.10.2021 Спасители си взеха чао с морето по интересен начин
30.09.2021 Днес е последният ден, в който можем да влезем в морето на охраняем
плаж
29.09.2021 Странният кемпер си стои на наказателния паркинг в Созопол
26.09.2021 Сигнал от днес: Този Слънчев бряг е по-хубав от юлския!
25.09.2021 Утре казваме чао на морето
22.09.2021 Изобщо не си е отишло, лятото се завръща с пълна сила
Още новини от Национални новини:
За седмица с металотърсач на плажа си купуваш телевизор
Асен Агов: Войната е до нас, заложено е бъдещето на Европа
Нойзи: Чалгата се индустриализира и успя да зарази като "червен в...
Вижте кои пътища ще са отворени и кои затворени, преди да тръгнет...
Остават ви точно два дни, за да не влезете в "черния списък" на Н...
Хванаха туроператори без лиценз да возят хора на екскурзии в чужб...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).