Неочаквана раздяла! Любослава: Боли!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
12:16 / 12.04.2021
7981
Защитникът на "Левски“ Живко Атанасов се оказа без годеница около два месеца след предложението за брак. Бранителят и половинката му Любослава изненадващо се разделиха. Причината за края на отношенията им я знаят само двамата, но моделката още не се е съвзела от случилото се. Тя споделя пред познати, че болката продължава да е силна. Надява се времето да я излекува. 

Любослава и Живко трябваше да се оженят на 11 август. Година след началото на връзката им. Всичко при тях се развиваше с бясна скорост. Двамата започнаха да се срещат в края на миналото лято и безумно се влюбиха. Почти веднага заживяха заедно. Моделката бързо си спечели славата на една от най-сексапилните половинки на "Герена“. Още повече че не пропускаше възможност да подкрепи мачове на "сините“. 

През февруари дойде и предложението за брак от страна на Атанасов. Направи го след дългия лагер на тима в Хърватия. То бе особено романтично и се състоя в известен столичен хотел. Сексапилната му половинка каза "да“, без да се замисли, и влюбените започнаха да кроят планове за сватбата си. Определиха и датата. И когато всички очакваха с нетърпение церемонията, дойде шокиращата вест, че са разделени. 

Това е втори провален годеж за сина на легендарната ни атлетка Йорданка Донкова. Любослава смени в сърцето на Атанасов бившата му половинка - пиарката на холивудските продукции у насТатяна Педерсен. Любовта му с нея бе от пръв поглед. Срещат се навръх Нова година 2018 в хотел в Белград. Заживяха заедно почти веднага, като не ги притесняваше фактът, че Педерсен е доста по-възрастна от Живко, пише "България Днес“

Бившата на влиятелния филмов продуцент Дейвид Варод и футболистът също бяха сгодени. Те бяха заедно в продължение на почти две години. Блондинката се премести в Италия, където бранителят игра преди завръщането си в "Левски“ . Краят на връзката им настъпи миналата есен. Като причина за раздялата им Педерсен посочи ревността от страна и на двамата. Освен това според Татяна футболистът се дразнел, че тя работи и излиза с известни хора. СамиятЖивко и до днес не коментира какво сложи край на отношенията им. И сега запазва мълчание и за края на втория му годеж.

Виж коментарите (0)

Още по темата (3169):
15.05.2023 Двама холивудски мачовци се разбраха за нов филм
17.05.2022 Трудно бихте я познали! Вижте как изглежда днес една от участничките в "Ергенът"
01.04.2022 Лили Иванова разпродава тениски, албуми и автографи, цените започват от 1
лев
31.03.2022 Хостеси обират чанти по тузарски барове, две от тях вече са арестувани
31.03.2022 Ваня Щерева: До всички, с които се прегръщахме тези дни - сори, дано ви няма нищо
31.03.2022 Мъжът на Сашка Васева: Монахини се грижат за нея
Още новини от Национални новини:
Кметът на Пазарджик остава кмет
Изключително рядко природно явление е предизвикало мощната градуш...
Борисов: Не съм чувал и виждал Пашата от 20 години
Делян Добрев разкри какво се е случвало на срещите му с Асен Васи...
Бебе на три месеца се зарази с коклюш в Търновско
Увеличиха заплатите на полицаите


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).