Нелепа смърт! Студент издъхна пред очите на брат си

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
12:52 / 09.10.2016
17170
19-годишен санданчанин Павел Т., студент в Лесотехническия университет в София, почина внезапно след нелепо падане. Преди да издъхне, той казал на брата си близнак, че много му е лошо, след това се свлякъл на пода и издъхнал. Това е разказал братът близнак на родителите си, съобщи struma.bg. 

На 5 октомври около 21,00 ч. братята се приготвяли да ходят на дискотека с приятели. Павел влязъл в банята, за да се изкъпе, само след минути излязъл по боксерки и потник, свлякъл се на пода и издъхнал пред очите на брат си. Дежурен екип на Спешна помощ е пристигнал на мястото, но само е констатирал часа на смъртта. П. 

Терзиев е завършил с отличие Земеделска професионална гимназия "Климент Тимирязев" в Сандански тази година, випуск 2016 година. Роднини, приятели и съученици се стекоха да се сбогуват с Павел. Погребението бе вчера малко след обяд. Траурната колона от автомобили бе около три километра.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Това е Ицо Бозавия, който загина при инцидента с Кирил Петков и ж...
Д-р Миндов: Почва като обикновена вирусна инфекция
Борисов с въпрос към правителството на Кирил Петков
Лоши новини за любителите на лова, таксите скачат двойно
Първи коментар на Кирил Петков след катастрофата
От МВР посочиха причините, довели до катастрофата с автомобила на...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).