Нека помогнем на млада майка да успее да отгледа децата си

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (3)
13:34 / 29.09.2017
3968
Млада майка на две деца от Варна страда от изключително рядък и агресивен тумор на крака, научи Varna24.bg от публикация в социалната мрежа. 

Български специалисти й обяснили, че е единственият такъв случай у нас и освен с ампутация, не могат да помогнат с последващо лечение. Ето какво споделя Диана:

"Обръщам се към вас с молба за помощ и съдействие. Казвам се Диана Иванова Христова на 30г. от гр.Варна. Майка съм на две деца -дъщеря на 6г. и син на 11м.

През месец юни тази година ме диагностицираха с хемангиосарком на десен глезен. Изключително рядък и агресивен тумор. След двумесечно обикаляне по разлини болници и професори се оказа че в България няма друг подобен случай и единственото което могат да направят тук е ампутация на крайника без идея за по-нататъчно лечение.

Това наложи да търся отговорите извън нашата страна. През месец август посетих болница Аджибадем Маслак в Турция, където бях обстойно прегледана и изследвана от проф.Харзем Юргез. Заключението е че се нуждая от спешна операция за отстраняване на крайника и коремна операция за отстраняване на метастатични лимфни възли.

Общата сума за двете операции е 40 000 евро,която е непосилна за моето семейство.Обръщам се към всички хора които имат възможност и желание да помогнат
Моля ви от вашата доброта зависи дали ще видя как порасват моите деца."

За всички, които желаят да помогнат:

Дарителскасметка :BG10RZBB91551008563018 BGN
BIC:RZBBBGSF
Титуляр по сметката:Диана Иванова Христова

Тел. за връзка:0895771417

Виж коментарите (3)
Още новини от Национални новини:
Пиян шофьор на джип предизвика катастрофа, има пострадали
След ремонт на участък възстановиха движението по АМ "Тракия" в п...
Една област в България със спешни мерки заради болните от коклюш
Лена Бориславова отива на съд за клевета
Бременните ще се ваксинират безплатно срещу коклюш
Колко време трябва да си работил във фирмата, за да получиш досто...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).