Нека помогнем на Иван в битката му с коварна болест!

Автор: Иван Сотиров
Коментари (0)
09:50 / 11.06.2019
2862
18-годишният Иван Иванов е роден с рядкото заболяване "муковисцидоза“, което засяга белите дробове и панкреаса. Изисква ежедневни инхалации с муколитици, дренажи, антибиотично лечение, висококалорична храна и хранителни добавки. Той е син на Красимир Иванов – старши полицай в сектор Охранителна полиция към Четвърто РУ-Бургас, ОДМВР-Бургас

От година насам състоянието му се е влошило и вече е включен в листа с чакащи за белодробна трансплантация. Междувременно се налага да му бъде провеждана терапия със скъпоструващи антибиотици. Белодробната трансплантация на Иван се покрива от държавата, но за да се облекчи състоянието му до нейното настъпване, той се нуждае от скъпоструваща поддържаща терапия. Тя включва мощни антибиотици, специализирани витамини и добавки, муколитици, специална калорична храна, както и различни консумативи. Ежемесечните разходи за тази терапия възлизат на около 2000 лева.

ОДМВР-Бургас се присъединява към кампанията на Иван и семейството му, която включва и събиране на средства за транспортни разходи и болничен престой в чужбина.

Ето и банковата сметка:

Банка ДСК

IBAN BG75STSA93000024059687

BIC STSABGSF.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Агнешкото до 28 лева за килограм, но засега!
Теглят номерата на машините за съответствие за предстоящия вот "2...
Борисов: Преговори с ПП-ДБ може да има, но без Петков, Денков и В...
Какво ще се случи с цените на горивата в следващите дни?
Дезинформацията е най-вече за ваксините срещу коклюш
Банкери: Има банки, които дават


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).