Недоволство срещу новата водеща на Нова тв заради екстри и глезотии?

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (18)
14:34 / 15.02.2018
36966
Водещата на сутрешния блок от Нова телевизия Аделина Радева вече среща гнева на "старите пушки" в частната медия заради рядката привилегия да разполага с персонален служебен автомобил и личен шофьор, пише "Уикенд". Чаровната блондинка се присъедини към Нова тв в средата на месец януари, заменяйки Ани Цолова като екранен партньор на Виктор Николаев, а една от екстрите, осигурени й от новия работодател е служебно возило "Хюндай" и личен шофьор.

Всяка сутрин в 5,30 часа шофьорът взима Аделина Радева от дома й, за да я откара до студиото на Нова телевизия, а работния ден на драйвъра приключва в 17 часа, като дотогава е на разположение на журналистката. Личният шофьор и персонален служебен автомобил на Аделина Радева обаче е предизвикал напрежение в нюзрума на медията, тъй като нито един от журналистите не разполага с лично служебно возило. Репортерските екипи се обслужват от 4 автомобила, но те едва смогвали да покрият всички горещи точки, заради това от Нова тв ползвали услугите на таксиметрова фирма, на която работещите в медията плащали със специално раздадени им ваучери. 

"Аделина Радева е единствената, която отказва да ползва такси и се движи непрестанно със служебна кола и шофьор. Да, вярно е, че тя няма шофьорска книжка, но и други доказани колеги са на нейния хал, а на тях не им се отпуска кола и шофьор", негодуват срещу водещата на сутрешния блок в нюзрума на Нова тв. Факт е обаче, че откакто тя е в ефира на сутрешния блок, рейтинга на предаването драстично се е повишил.

Виж коментарите (18)

Още по темата (543):
09.04.2019 Фейсбук върна страницата на Карбовски, той благодари на хиляди
05.01.2019 Пловдивски сервитьор вбеси Слави Трифонов, шоуменът полудя!
28.09.2018 Пребитата красавица Михаела не иска да вижда майка си
24.09.2018 Пловдивски национал се сгоди за русо изкушение от Нова ТВ
02.08.2018 Лудо влюбен в Нели Рангелова полицай й опростил глоба
01.08.2018 Нова изненада на музикалната сцена! Момче пробва да надмине Гери-Никол
Още новини от Национални новини:
Първият български космонавт: Хора идват при мен и ми искат лекарс...
Защо се стигна до бой за олио по магазините
Земетресение в Черно море
Пиян шофьор на джип предизвика катастрофа, има пострадали
След ремонт на участък възстановиха движението по АМ "Тракия" в п...
Една област в България със спешни мерки заради болните от коклюш


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).