Наско Ментата: Искам всички да се кефят и да слушат "Шушана"! (ВИДЕО)

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (26)
12:33 / 16.12.2017
59449
Всички в България вече слушат тази песен. Тя събра над 13 милиона гледания в youtube, а в българската търсачка на Google изпревари дори безспорния хит на 2017 година - песента Despacito. Човекът, който направи песента много популярна у нас, е Наско Ментата. "Тази песен успя да докосне всички сърца. Аз го направих заради хората, да си пускат парчето, докато са с приятели на маса. Знам тази песен от баща ми, който също е музикант. 

Той ми разказа, че някога са я пеели с китара по бригадите през 80-те години на миналия век", разказа в студиото на "Събуди се" певецът Атанас Илиев - Наско Ментата. "Шушана не е чалга, но не мога да я определя. Не мога да я оценя и аз, но е песента на народа", добави той. "Обичам да пея за любов. Това, че има имена на жени в песните ми - това са просто имена сред българския народ. Хората пак почувстваха песните ми и ги харесаха отново. Тези песни моите са точно за маса и салата", каза Наско Ментата. "Няма как да стана по-известен от Григор Димитров, без значение къде съм в "Гугъл". 

Все пак песента много се върти. Хората реагират на нея. Може би сега стана якото избухване. На мен ми харесва да съм певецът на народа и масите, всички да се кефят и да си слушат "Шушана". Искам да направя нова песен, мисля да е по-бърза такава. Ще гледам да не се изложа. Народът направи така, че тази песен да се възобнови. Гордея се с тази песен, въпреки че е кавър", каза Илиев. Ментата разкри, че щерка му се казва Жулиета, а на галено й викат Жужка. "Тя също пее "Шушана". Тя е на 2 годинки и три месеца, още не може да говори, но си я тананика", завърши той.



Виж коментарите (26)

Още по темата (543):
09.04.2019 Фейсбук върна страницата на Карбовски, той благодари на хиляди
05.01.2019 Пловдивски сервитьор вбеси Слави Трифонов, шоуменът полудя!
28.09.2018 Пребитата красавица Михаела не иска да вижда майка си
24.09.2018 Пловдивски национал се сгоди за русо изкушение от Нова ТВ
02.08.2018 Лудо влюбен в Нели Рангелова полицай й опростил глоба
01.08.2018 Нова изненада на музикалната сцена! Момче пробва да надмине Гери-Никол
Още новини от Национални новини:
За седмица с металотърсач на плажа си купуваш телевизор
Асен Агов: Войната е до нас, заложено е бъдещето на Европа
Нойзи: Чалгата се индустриализира и успя да зарази като "червен в...
Вижте кои пътища ще са отворени и кои затворени, преди да тръгнет...
Остават ви точно два дни, за да не влезете в "черния списък" на Н...
Хванаха туроператори без лиценз да возят хора на екскурзии в чужб...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).