Насилие, кражби и дрога: Детеубиецът от Габрово се оказа с богата крими история

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (6)
20:40 / 03.07.2019
15161
Психични отклонения, проблеми с гнева и чести срещи със служителите на реда. Такива описания дават габровци във фейсбук по адрес на мъжа, който тази сутрин хвърли 5-годишното си дете във водите на Янтра, а след това поиска да се самоубие.

Много хора описват бащата като човек с психични отклонения. 31-годишният мъж е лежал и в затвора, пишат габровци. Според едни, кражби са го вкарали зад решетките, други споменават, че често си имал проблеми с полицията заради наркотици. Разпоредена му е психиатрична експертиза на, съобщава "Труд“.

5-годишният Дариел станал изкупителна жертва на неуравновесения мъж, който бил напуснат от майката на момчето. Двамата нямали брак и живеели на съпружески начала. Според съседи на двойката, жената напуснала дома им преди две седмици и се укривала, след като била пребита от Дилян. Той пък дни наред обикалял кварталите и разпитвал за Петя.

"Издирваше жена си, плачеше и питаше: "Виждали ли сте жена ми? Изчезна и няма и следа от нея“. Човекът ридаеше и водеше малко момченце със себе си. На моменти говореше несвързано“, разказа възрастна жена от квартал "Русевци“.

Новината за зверството разтърси обществеността на Габрово. Местни жители са категорични, че извършителят на жестокото убийство заслужава смъртна присъда. 


Виж коментарите (6)
Още новини от Национални новини:
Нойзи: Чалгата се индустриализира и успя да зарази като "червен в...
Остават ви точно два дни, за да не влезете в "черния списък" на Н...
Хванаха туроператори без лиценз да возят хора на екскурзии в чужб...
Хакери, представящи се за известна българска куриерска фирма, изм...
Проф. Кантарджиев: Ако детето е било в контакт със заразен с кокл...
Фермер: Не може млякото да ми го изкупуват на 80-90 ст., а млечни...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).