Наш тираджия блъсна линейка, загина 11-годишно дете

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
09:29 / 05.01.2023
3022
Български шофьор на камион блъсна румънска линейка на пътя Букурещ – Гюргево. При инцидента загина 11-годишно дете, съобщава сайтът "Джурджувянул“.

На 3-ти януари нашенецът пътувал в посока от Букурещ към Гюргево.

В селището Кълугърени пред него се движела линейка на спешната помощ в Гюргево, управлявана от 49-годишен мъж. Нашият водач не спазил необходимата дистанция и ударил специализирания автомобил, който се придвижил напред и спрял върху пешеходна пътека.

По това време по нея преминавало 11-годишно дете от Кълугърени. Медиците направили всичко възможно да спасят детето, но то починало в резултат на получените тежки травми.

Направени са проби за алкохол и на двамата водачи, резултатите сочат, че те не са употребили алкохол. Образувана е преписка за извършено престъпление – непредумишлено убийство.

Разследването продължава за установяване на причините и обстоятелствата, довели до тежкия пътен инцидент, пише "Български новини".

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Габриела Пеева: Обвинена съм в нещо, което не съм сторила
Хотелиери от Гърция: Има цели хотели, заети от български туристи ...
Експерти за 4-дневната работна седмица: Фирмите могат да приложат...
Експерт предупреди: Внимавайте, ако повече от 30% от месечните ви...
Сергей Станишев обратно в България
Обрат: Сложиха таван на надценката на някои видове хляб


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).